Strudel cu mere

de pana_luminita in Prajituri, 10 Feb 2010 | 8946 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj 400 gr
  •  3 mere mari
  • 100 -150 gr zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • esenta de rom
  • un galbenus
  • 50 gr unt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu mere:

-se rad merele si se pun la calit cu zaharul, esenta de rom si untul pana scade zeama, apoi se lasa la racit

- foaia de aluat o impart in doua parti egale , apoi vom taia marginile laterale , sa fie late de 1.5 cm

- umplutura racita o repartizam intre cele doua randuri de fasii , dupa care impletim fasiile .

- struderele le punem intr-o  tava tapetata cu hartie de copt , ungem struderul si presaram cu  zahar.

- dam la cuptor pana se rumeneste

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu mere" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu mere si frisca